Sporthal De Dumpel | Velp

Gruttostraat 14 | 6883 CN Velp | (026) 497 65 90


Sporthal en gymzaal De Dumpel maken onderdeel uit van sportcomplex De Dumpel. Het sportcomplex bevat naast de sporthal en gymzaal ook een binnenzwembad en een aantal danszalen. In dit sportcomplex zijn eveneens de kantoren gevestigd van de (verhuur)administratie en het management van Sportbedrijf Rheden. Sporthal De Dumpel in Velp is zeer geschikt voor gymnastiekonderwijs voor basisscholen en het voortgezet onderwijs. Tijdens schoolweken is de zaal overdag voornamelijk in gebruik door het Arentheem college en ROC A12. In het sportcafé kunt u voor, tijdens en na het sporten terecht voor een hapje en een drankje (geopend op avonden en weekenden, bij bezetting van de sporthal).
 

Verenigingen in Sporthal De Dumpel

Sporthal De Dumpel is de thuisbasis voor korfbalvereniging SIOS en trainingen worden gegeven door volleybalvereniging ARVEVO, volleybalvereniging VOLTA en badmintonvereniging BCVM. In de winterperioden zijn er op zaterdagen diverse zaalvoetbalcompetitiewedstrijden van de pupillen. In 2017 is de gehele sportvloer vervangen en zijn de grondvoorzieningen aangepast aan de modernste eisen.


De Dumpel 'drempelvrij'

In 2016 zijn de toegang, de kleedkamers en de voorzieningen in de zaal volledig aangepast voor rolstoelgebruikers. In de sporthal wordt volop getraind door rolstoelers voor Rolstoelhockey en Rolstoelbasketbal.


Evenementen in Sporthal De Dumpel

De Dumpel is heel geschikt voor evenementen zoals rommelmarkten en dans- en muziekevenementen. Er is een afdekvloer aanwezig die uitgerold kan worden tijdens evenementen en er zijn voorzieningen voor het gebruik van krachtstroom. Een geluidsinstallatie en microfoon behoren ook tot de standaarduitrusting. In combinatie met een inpandige gymzaal zijn er voor evenementen extra mogelijkheden. Ook is deze hal geschikt voor het houden van (regionale) turnwedstrijden.


Dans en/of Budo zalen

In sportcomplex de Dumpel komen twee mooie dans/budo zalen vrij vanaf Januari 2015. Heeft u altijd al een bedrijfje willen opstarten maar niet de juiste locatie hiervoor kunnen vinden? Dan zijn deze ruimte wellicht iets voor u. Voor meer informatie en/of bezichtiging mail naar: c.driessen@rheden.nl