Krajicek Playground

Krajicek Playground Velp-Zuid | Willem van kleefstraat 10 | 6882 DM Velp


> Kijk snel hier voor de activiteiten


Een Playground is een plek in de wijk waar iedereen welkom is. Terwijl buurtbewoners elkaar ontmoeten, rennen de jongsten vrolijk tikkend achter elkaar aan, terwijl de ouderen zich alvast omkleden voor hun voetbaltraining of basketbaltoernooi. Het zou zomaar een dag op een Krajicek Playground in jouw buurt kunnen zijn.

Maar wat is dan het verschil met andere pleinen? Dat is de deskundige en intensieve begeleiding. Sportleiders en scholarshippers die met hun talent, opleiding en kennis van de wijk de leukste activiteiten organiseren. Ook zorgen zij ervoor dat het er gezellig en sportief, maar ook eerlijk en veilig aan toegaat. Zo maken we samen het verschil in de buurt.


Krajicek Playground Velp-Zuid

Krajicek Playground Velp-Zuid is een multifunctionele Playground met asfalt als ondergrond heeft voetbaldoelen, baskets en kan ook gebruikt worden voor sporten als tennis en volleybal.

De Krajicek Scholarshippers die de activiteiten op de Krajicek Playground organiseren zijn Abdi Omar, Steven Galle en Joey Koster. Deze Krajicek Playground is een initiatief van de gemeente Velp, Sportdorp Velp, Sportbedrijf Rheden en de Krajicek Foundation en is op 8 april 2016 geopend.

Kijk snel hier voor de activiteiten op de Krajicek Playground!

Meer informatie

Ruud van Dijk
Combinatiefunctionaris Sport

> r.vandijk@rheden.nl
> (026) 497 65 56


Wil je meer weten?
krajicek.nl/playgrounds