Sjors Sportief & Sjors Creatief

Met ingang van januari 2017 bieden Sportbedrijf Rheden en Cultuurbedrijf RIQQ van de gemeente Rheden alle basisschoolleerlingen de kans om op laagdrempelige wijze kennis te maken met sportverenigingen en culturele instellingen binnen de gemeente. Het leuke sport- & cultuurstimuleringsproject, genaamd Sjors Sportief & Sjors Creatief, geeft alle kinderen de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur zonder direct lid te hoeven worden. Alle verenigingen/aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun naschoolse activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje, waarop kinderen zich digitaal kunnen inschrijven.


Sjors Sportief & Sjors Creatief in gemeente Rheden!

Sjors Sportief & Sjors Creatief is inmiddels in ruim 50 gemeenten een bewezen formule, die bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen/aanbieders, waardoor inschrijven een plezier wordt en administratieve rompslomp tot het verleden behoort. Om nog beter in te spelen op de beleving van het kind, is er een herkenbare mascotte gekoppeld aan de kennismakingsactiviteiten, genaamd: Sjors Sportief & Sjors Creatief.

De kinderen uit het basisonderwijs mogen het hele schooljaar een of meerdere favoriete activiteiten uitkiezen. Zij kunnen enkele introductielessen volgen bij sport- en cultuurverenigingen en aanbieders. Ze krijgen de kans om, vaak gratis, een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

Sjors Sportief & Sjors Creatief wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rheden:
Sportbedrijf Rheden, Cultuurbedrijf RIQQ en Bibliotheek Veluwezoom

Meer informatie 

Voor meer informatie neem alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl

Meer informatie

Rick Verdouw
Combinatiefunctionaris Sport

> r.verdouw@rheden.nl 
> (026) 497 65 56


Wil je meer weten?
www.sjorssportief.nl