WK Volleybal

Het WK Volleybal Vrouwen komt in 2022 naar Nederland! Met speelsteden Arnhem, Apeldoorn en Rotterdam wordt het een enorm oranje-spektakel. Voor onze regio wordt het Gelredome in september 2022 een waar Volleybal Walhalla met het grootste Volleybalstadion ooit. 


Gemeente Rheden - Official Team Host

De gemeente Rheden mag zich tijdens dit geweldige toernooi Official Team Host noemen. Dit betekent dat wij gastgemeente zijn voor het nationale volleybalteam van één van de deelnemende landen en gaan we een heel programma aan WK activiteiten organiseren. Dit is niet alleen een eer voor ons als gemeente, het biedt ook kansen voor ondernemers, scholen, sportclubs en andere organisaties die zich als partner willen aansluiten.

Kick-Off op woensdag 6 oktober

Een jaar lijkt nog ver weg, maar we starten nu al met acties en events om de impact van het WK zo groot mogelijk te maken. Samen met inwoners en partners willen wij de gemeente oranje laten kleuren en de volleybalsport op grootste wijze laten ademen. Daarom nodigen wij je graag uit voor de kick-off bijeenkomst op woensdag 6 oktober 2021 in Zalencentrum Theothorne Dieren. 

Samen met lokale volleybalclubs, de Nederlandse Volleybalbond (Nevobo) en de Gelderse Sport Federatie nemen we je met plezier mee in de WK-sfeer, het oranjegevoel, de mogelijkheden van side-events en wat dit voor jouw organisatie of vereniging kan betekenen.

Programma

19.30 uur     Inloop

20.00 uur    Aftrap met wethouder Marc Budel en gasten. 

20.10 uur     Officiële gedeelte met:

  • Presentatie Nevobo het WK, uitleg Official Team Host gemeente en planning tot aan september 2022.
  • Primeur: bekendmaking te hosten land 
  • Voorstellen van de lokale werkgroep en projectleider van Sportbedrijf Rheden.
  • In actie: welke kansen liggen er voor jouw organisatie? Wat staat er al op de rol en hoe kun je aanhaken?

21.15 uur      Afsluiting officiële programma

 

Aanmeldformulier

Voor- & achternaam
Naam organisatie
E-mail
 
Klik eenmaal op verzenden (duurt enkele seconden)